Sena Impulse moottoripyöräkypärä

699,00

Täysin uusi Impulse on modulaarinen älykypärä, jossa on alan johtava Sena Mesh Intercom™- ja Bluetooth® Intercom -teknologia sekä Harman Kardonin ääniasiantuntijoiden huippuluokan kaiuttimet ja mikrofoni. Harman Kardonin avulla Impulsen asiantuntevasti viritetyt kaiuttimet tuovat kypärän sisäiseen äänentoistoon uudenlaista tarkkuutta ja selkeyttä, ja täysin uusi mikrofoni takaa ennennäkemättömän äänenlaadun ulospäin. Kypärässä on integroitu taaksepäin suunnattu takavalo, joka parantaa kuljettajan näkyvyyttä, ja kätevä sisäänvedettävä aurinkovisiiri. Impulse on valmistettu DOT- ja ECE-luokitellusta lasikuitukomposiittikuoresta, ja siinä on ovaali istuvuus. Neljä strategisesti sijoitettua tuuletusaukkoa, leuan tuuletusaukko, yläosan tuuletusaukko ja kaksi poistoaukkoa mahdollistavat ilmavirtauksen ajon aikana. Impulse tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

  • Harman Kardonin SOUND BY -äänellä varustetut premium-kaiuttimet ja mikrofoni.
  • Modulaarinen kypäräsuunnittelu
  • Integroitu verkko- ja Bluetooth-välikommunikaatiojärjestelmä
  • Pinlock®-valmius ja mukana toimitettu Pinlock-huurtumaton linssi.
  • Sisäänvedettävä aurinkovisiiri
  • LED-takavalo
  • Ääniaktivoitu digitaalinen avustaja (”Hey Google”/”Hey Siri”).
  • Äänikomennot 8 kielellä
  • Magneettinen Pogo-latausportti
  • DOT- ja ECE-luokitus
Poista

Kuvaus

Ammattitaitoisesti suunniteltu äänenlaatu:
Sena Impulse tarjoaa vertaansa vailla olevan äänikokemuksen SOUND BY Harman Kardonin avulla. Sekä kaiuttimet että mikrofoni on luotu yhdessä Harman Kardonin ääniasiantuntijoiden kanssa, jotta tämän moottoripyöräkypärän sisällä olisi maailmanluokan ääni. Sena optimoi Impulsen sisustan siten, että Harman Kardon -kaiuttimet saavat muhkean akustisen vaimennuksen. Tarkasti sijoitetut ensiluokkaiset kaiuttimet ja sisäpuolen akustinen muotoilu yhdistettynä täysin uuteen mikrofoniin mahdollistavat sen, että Impulse tarjoaa ennennäkemättömän moottoripyöräilykokemuksen. Kaiuttimet lähettävät kristallinkirkasta ääntä kuljettajan korviin, kun taas mikrofoni, jossa on uudella tavalla suunniteltu anturi, tarjoaa vankan suorituskyvyn puheviestintään ajon aikana.

Mesh- ja bluetooth-viestintäominaisuus:
Impulssissa on sekä Mesh- että Bluetooth-kommunikaatioalustat, joiden avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden mihin tahansa Sena-kuulokkeeseen ajajien välistä viestintää varten. Mesh Intercom tuo vankat, luotettavat yhteydet ja joustavan intercom-viestien reitityksen merkittävien parannusten avulla Sena Mesh-algoritmiin. Mesh tarjoaa ennennäkemättömän intercom-äänenlaadun kahdella Mesh-asetuksella: Multi-Channel Open Mesh Intercom™ ja Group Mesh Intercom™.

Monikanavainen Open Mesh Intercom (Open Mesh) sisältää alan ensimmäisen Mesh Intercom™ -kanavajärjestelmän. Tavallisten käsiradioiden tai CB-radiopuhelimien tapaan Mesh antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa yhdeksän kanavan välillä toimiessaan Open Mesh -tilassa. Open Mesh tarjoaa yksinkertaisen, yhden napin painalluksen, jolla Mesh-intercom-verkkoon voidaan liittyä. Se tukee myös lähes rajatonta käyttäjämäärää enintään 8 km:n kantaman sisällä (vähintään 6 ajajaa 1,6 km:n välein).

Yksityistä ryhmäkeskustelua varten Impulse tarjoaa Group Mesh Intercom -tilan. Group Mesh tukee yhtä yksityistä ryhmää enintään 24 osallistujalle ja samaa kantamaa kuin Open Mesh. Yksityisyyden varmistamiseksi vain kutsutut käyttäjät voivat liittyä Group Mesh -keskusteluun.

Perinteinen nelisuuntainen Bluetooth-keskustelutila on edelleen vaihtoehto, jolla Impulse voidaan yhdistää muihin Sena Bluetooth -yhteensopiviin käyttäjiin 1,2 kilometrin etäisyydellä. Lisäksi käyttäjät voivat muodostaa pariliitoksen Sena Bluetooth Intercom -käyttäjän kanssa ja ”yhdistää” heidät Mesh 2.0 -intercom-keskusteluun.

Modulaarinen kypärämuotoilu alan johtavilla ominaisuuksilla:
Impulse on täynnä ominaisuuksia, mukaan lukien Senan kaikkien aikojen ensimmäiset moottoripyöräkypärään integroidut LED-takavalot, jotka lisäävät kuljettajan näkyvyyttä. DOT- ja ECE-luokiteltu Impulse on suunniteltu kätevällä modulaarisella kypäräsuunnittelulla ja kevyellä lasikuitukomposiittikuorella. Kypärän nelisuuntainen ilmanvaihtojärjestelmä tarjoaa ilmavirtauksen kypärän yläosassa olevista tuuletusaukoista, leuasta ja kahdesta poistoaukosta. Kypärässä on sisäänvedettävä aurinkovisiiri, joka suojaa kuljettajaa liialliselta häikäisyltä. Impulsessa on Pinlock®-valmius, ja Pinlock®-huurtumisenestolinssi sisältyy pakkaukseen.

Intuitiivisten äänikomentojen ansiosta kuljettaja voi keskittyä tiehen:
– Äänikomentojen avulla kuljettaja voi puhua suoraan Impulse-kypäräänsä pitäen kädet turvallisesti ohjaustangossa. Hallitse Impulsen toimintoja, kuten puhelimeen vastaamista tai Group Mesh-istunnon aloittamista. Impulse tukee äänikomentoja 8 kielellä: englanti, ranska, saksa, espanja, italia, kiina, japani ja venäjä.
Digitaalisen avustajan käyttömahdollisuuden ansiosta Impulse voi muodostaa yhteyden Google Assistantiin ja Applen Siriin yksinkertaisella äänikomennolla, jolloin voit hyödyntää älypuhelimesi ominaisuuksia, kuten GPS-navigointia, musiikin toistoa, äänivalintaa ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain kysyä: ”Hey Siri” tai ”Hey Google”! Bensa loppumassa? “Hey Google, please give me directions to the nearest gas station.”

Automaattiset laiteohjelmistopäivitykset & uusi magneettinen pogolataus:
Impulsessa on täysin uusi latausjärjestelmä, joka toimii magneettisen pogo-liitännän avulla. Impulse tarjoaa 10 tunnin puheajan Mesh Intercom™ -puhelinta käytettäessä ja jopa 18 tunnin puheajan Bluetooth-vuoropuhelinta käytettäessä. Impulsessa on sisäänrakennettu wlan-piiri, joka tarjoaa automaattiset laiteohjelmistopäivitykset latauksen aikana. Käyttäjien ei enää tarvitse käyttää Sena-laitehallintaa laitteen ohjelmiston päivittämiseen.

 Sena-moottoripyöräsovellus:
Uusi Sena Motorcycles -sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää Impulsen laiteasetukset visuaalisesti. Lataa sovellus, jotta voit mukauttaa erilaisia Impulsen asetuksia ja ominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuus hallita etäyhteydellä Open Meshin kanava-asetuksia tai jopa asettaa yksityisen ryhmän Group Meshille. Impulsen käyttäjät voivat myös ohjata LED-takavaloa Sena Motorcycles App -sovelluksen kautta. Suuntaa App Storeen tai Google Play -kauppaan ladataksesi Sena Motorcycles -sovelluksen.

Tekniset tiedot:

Paino:
– DOT: ± 50 g (2 oz) (koko M).
– ECE: 1,720 g (60 oz) ± 50 g (2 oz) (koko M).
– Käyttölämpötila: -10°C – 55°C (14°F – 131°F).
– Latauslämpötila: 0˚C – 45˚C (32°F – 113°F)

Bluetooth:
– Bluetooth 5.0
– Kuulokeprofiili (HSP)
– Hands-Free-profiili (HFP)
– Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
– Audio Video Remote Control -profiili (AVRCP)

Sisäpuhelin:
– Etäisyys:
– 2 km (1,2 mailia) avoimessa maastossa.
– Mesh Intercom: enintään 2 km (1,2 mailia) avoimessa maastossa.
– Voi ulottua jopa 8 kilometriin (5 mailia) vähintään 6 ajajan välillä.

Tukee jopa:
– Bluetooth Intercom: 4 ajajaa
– Avoin verkkoverkkoyhteys: lähes rajattomasti
– Ryhmäverkkoyhteys: 24 ajajaa
– Tukee kanavia:
– Avoin verkkoverkkoyhteys: 9 kanavaa

AUDIO:
– Advanced Noise Control™
– Sisäänrakennettu SBC-koodekki
– Laaja äänenvoimakkuuden säätö
– Näytteenottotaajuus: max. 48 kHz (DAC)
– Ensiluokkaiset kaiuttimet ja mikrofoni SOUND BY Harman Kardon -laitteella

– Sisäänrakennettu FM-radio RDS AF:llä (Radio Data System Alternate Frequencies).
– Radioalue: maailmanlaajuinen
– Radiotaajuusmäärittelyt: 76 ~ 108MHz
– 10 esiasetettua asemamuistia automaattisella skannaustoiminnolla

Wifi:
– Wifi: IEEE 802.11 b/g/n
– Toimintaetäisyys: 10 metrin sisällä

Paristo: Akku:

Akku: Puheluaika: Puheluaika: 1,5 tuntia:
– Bluetooth Intercom: jopa 18 tuntia
– Mesh Intercom: jopa 11 tuntia
– Latausaika: 2,5 tuntia
– Sisäänrakennettu 1300 mAh litiumpolymeeriakku

Lisätiedot

Väri

Mattamusta, Valkoinen

Koko

S (55/56), M (57-58), L (59-60), XL (61-62), XXL (63-64)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.