SnoShark lumenpoistotyökalu

49,0059,00

SnoShark on kestävä, mutta kevyt lumenpoistotyökalu, joka on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, sinkkiseoksesta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista, jotka on rakennettu kestämään.

SnoShark on saatavilla kahdessa koossa. Standard-koko (50-90 cm) soveltuu henkilöautoille ja XL-koon (61-137 cm) SnoSharkilla poistat lumet helposti pakettiautoista, kuorma-autoista ja asuntoautoista.

Jäätymätön työkalu kestää kovimmatkin pakkasasteet, ja EVA-vaahtomuovi auttaa liukumaan lumen läpi naarmuttamatta auton maalipintaa.

SnoShark laajenee kahteen lukitusasentoon helppoa puhdistusta varten, mutta taittuu kuitenkin pieneen kokoon napin painalluksella säilytystä varten. Mitään ei tarvitse purkaa!

SnoSharkissa on myös jääkaavin, joten saat kaksi työkalua yhdessä!

Tuotteen ominaisuudet

  • Valmistettu korkealaatuisesta sinkkiseoksesta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista, jotka kestävät toistuvaa käyttöä. Painaa vain 0,9 kg.
  • Erityisesti suunniteltu työkalu, joka kestää kylmää, ja EVA-vaahtomuovilippa, joka estää naarmuttamasta maalipintaa.
  • Kaksi lukitusasentoa, mikä helpottaa lumen poistamista suurista ajoneuvoista, mutta joka kuitenkin taittuu pieneen kokoon säilytystä varten.
  • Täydellinen kulma, jonka avulla voit siirtää enemmän lunta nopeammin!
  • Ei enää hankalia pitkiä kahvoja ja tilaa vieviä työkaluja, joita on säilytettävä takakontissa tai autotallissa. SnoSharkia voidaan turvallisesti ja helposti säilyttää vaikka takapenkin jalkatilassa, josta se on helposti saatavilla.
  • Elinikäinen takuu! SnoShark-ostoksellasi on elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Tämä tarkoittaa, että reklamaatioaikaa ei ole rajoitettu, jos laatuongelma ilmenee.
    SnoShark Inc. vaihtaa tuotteesi maksutta, jos se osoittautuu materiaali- tai valmistusvirheelliseksi. Elinikäinen takuu ei kata tuotteen väärinkäyttöä tai vaurioita, jotka johtuvat tuotteen käyttämisestä muuhun kuin sen käyttötarkoitukseen, joka on esitetty käyttöohjeissa, pakkauksissa ja verkkosivustolla.
Poista

Lisätiedot

Koko

Standard (50-90cm), XL (61-137cm)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.